CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, March 9, 2011

:: AYAT PENGESAN JIN DAN PENAWAR SIHIR ::

AYAT PENGESAN JIN DAN PENAWAR SIHIR (RUQYAH SHAR’IAH)

Khasiat Ayat Ini:-

Simptom yang akan didapati selepas mendengar:-


1) denyutan jantung makin kencang

2) badan bergegar
3) ada benda bergerak-gerak bawah kulit
4) mengantuk/ menguap
5) batuk
6) gelisah
7) panas di tengkuk


Selepas mendengar ayat ini, insyaalah dapat menghalau jin yang berada dalam tubuh kita. Penjelasannya adalah mudah, jin yang berada dalam tubuh kita akan bergerak melalui saluran darah kita, ayat-ayat ruqyah syariah ini pula amat mustajab dalam menyakiti mereka, lalu mereka akan kucar-kacir dalam darah kita lalu menyebabkan degupan jantung kita bertambah kencang. Bagi pesakit-pesakit sihir pula, jin dalam badan akan membuatkan kita mengantuk apabila mendengar mp3 ruqyah syariah ini. Dan bagi kes saka, kita akan terasa panas ditengkuk.

Dengan mendengar mp3 ini, insyaAllah mampu menyembuhkan penyakit - penyakit misteri antaranya :-


-Fikiran runsing/jiwa gelisah

-Menyembuhkan penyakit histeria,sihir dan saka
-Mengusir jin didalam badan,rumah dan premis perniagaan
-Ketengangan dalam rumahtangga
-Menyembuhkan anak-anak yang menangis malam
-Penambat kasih sayang antara anak dan ibubapa
-Anak-anak mudah mendengar kata orang tua
-Menguatkan hafalan dan pembelajaran
-Membuatkan minda lebih positif dan fokus terhadap kerja dan pembelajaran
-Membersihkan aura diri dan menyahkan energi-energi negatif dari badan


Cara Menggunakan:


SURAH RUQYAH ini amat bagus diperdengarkan 3 kali sehari bagi mereka yang mengalami pelbagai penyakit gangguan jin, kerana fadhilat ayat2 tersebut amat mustajab bagi mengusir jin2 jahat/sihir serta memagar diri kita. 


Selain itu pesakit juga kena baca banyak-banyak dalam hati tak kira masa dan tempat zikir ‘THO HA’ (surah taha ayt 1) .Kesannya semasa membaca zikir itu adalah perut akan terasa mual dan seterusnya sendawa…Ini petanda segala jin-jin dalam tubuh kita beransur-ansur keluar…InsyaAllah..

Cara Khusus Untuk Tujuan Tertentu :-

1) Bagi kesihatan diri dan keluarga, pasangkan cd/mp3 ini didalam rumah/premis perniagaan 3x sehari atau pasangkan dari malam sampai pagi (auto repeat).

2) Bagi pesakit gangguan jin, dilarang memasangnya di dalam kereta, kesannya akan mengakibatkan kita mengantuk dan mengganggu pemanduan.

3) Bagi anak-anak yang menangis diwaktu malam, anda perlu pasangkan dengan kuat, insyaAllah jin/syaitan akan lari dari mengganggu anak-anak anda.

4) Untuk merawat histeria,sihir, saka dan lambat jodoh, sediakan 3 botol besar air mineral, buka penutupnya dan pasangkan cd/mp3 ruqyah ini 3round sebelah air tadi (kira-kira 1jam 20minit). Air tadi dibuat minum seteguk untuk 3x sehari dan lakukan hari berikutnya sehingga air tadi habis. Tiap-tiap lepas solat perlu baca qursy 3x dan al insyirah 3x secara istiqomah. Kemudian sebelah malamnya pula,cd/mp3 ruqyah ini hendaklah dipasang dari malam sampai pagi selama sebulan.

5) Bagi memulihkan rumah/premis perniagaan yang bermasalah, cuma pasangkan 3x sehari untuk 3hari berturut-turut.

6) Jika kita sering mengalami masalah malas dan badan terasa berat, perdengarkan cd/mp3 ruqyah ini 3x sehari, insyaAllah kita akan cergas dan kembali bersemangat.

Nak dengar KLIK SINI nak versi MP3 leh email ke yatie.8381@gmail.com


Kredit 2 :


salam,
kawan2 semua, semoga ilmu ni dpt dikongsi bersama dan mohon jasabaik kawan2 untuk forwardkan pula email ni kepada kawan2, saudara mara kita ye...satu pesan saya, kawan2 kat KIM ade bgtahu, ayat ni x leh pasang dlm kereta, khuatir jika 'benda' tu melintas kat kenderaan kita, dan ayat ni sedang dipasang, khuatir nnti kenderaan boleh melambung...kalo yg travel tu, standby lah ayat ni, burn kan dlm cd, nnti dah smpai destinasi, boleh lah pasang....wallahualam..bg diri saya , mmg setiap malam sebelum tidur, mmg pasang ayat nie, smpai lah ke pagi...bangun pagi, tutup lah...alhamdulillah anak2 tidur lena...apa pun, semua nie ikhtiar kita, selebihnya, kita berserah pada Allah .... moga dpt dimanfaat kan sebaik mungkin....wallahualam bissowab...

dari saya,No comments :