CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Thursday, March 29, 2012

Cik Nur Farisya Aqeela : mai keje :)


Hai untie² semua :)

Ite kene itut ibu ite dtg keje sebab :-

i)  pengasuh ite @ mamaira ite balik kampung sbb mama + papa + nenek 
dia nak gi umrah;
ii) ibu ite xmau ponteng keje jaga ite kat rumah sebab dia ada kerja; dan
iii) xde sapa nak jaga ite (ibu & ayah ite xmau susahkan nenek mlk utk 
jaga kami 2 beradik).

Jadi............ kite gi kerja yeayyy! Habis meja ibu ite sepah²kan hahaha  
(*gelak jahat!)

1st day : 26 Mac 2012 (Isnin)

2nd day : 27 Mac 2012 (Selasa)
3rd day : 28 Mac 2012 (Rabu)

Abam ite ikut ayah gi kerja juga tau! Lepas sekolah dia ikut ayah bila petang mrk datang amik ite dgn ibu pulak. Cian abam penat sampai tertidur kat dlm kete. Ite? Dah tidur lena dlm surau kat opis ibu jadi tenaga banyak sangat untuk buat onar huhuhu...

Ite nak ucapkan :

Many² THANK YOU pada kakak² chomel, untie² yang baik hati (tolong jaga ite sementara ibu buat kerja + pada untie² yang suka buli ite tu ite dah maafkan pun hahaha....)

Semoga Allah S.W.T balas jasa baik untie² & kakak² sekalian ek, ibu ite blanje makan puding roti dengan puding coklat ok la ek..... Tq untie EO Ana sebab bagi gaji kat ite yeayyyy suka ite leh beli roti jagung!



Tata Titi Tutu....


2 comments :

Jilah said...

bila ica nk dtg keje lagi? windu la...

Nia said...

Seronoknya boleh bawa anak ke tempat kerja :)
Yang bestnya lagi bila kawan2 semua sporting dan tolong jaga sama.

p/s: Nak minta izin link kan entry Yatie pasal petua cepat bersalin kat entry blog saya :)