CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Thursday, March 29, 2012

Macam² Perasaan Ado!

Salam,

Wahhh harini ada mood cemas sebab pagi tadi pumping susu dapat 1 1/2 oz je! Ohhh no xtau pesal pe, sejarah terburuk buat aku ok! Mood sedih : sob...sob...sob.... (maybe 3 hari ni jadual pumping lari sebab bawak farisya mai kerja + dia malas minum direct asyik main jek + ibu xsempat nak pump sebab bz & mesin MODU demam lagi sekarang tengah guna Avent Single).

Nasib juga masih ada warranty 1 tahun (beli thn lepas 2-6-2011) leh la mintak jasa baik kanda hantarkan pi servis nuuu di Sarakids Shah Alam. Tapi rasa janggal la pulak guna single pump ni sebab dah terbiasa double pumping kan.... Xpelah sabar ok!

Ohh ye harini ada Mesyuarat Agung Puspanita kat Kementerian, dah la nama xde dalam senarai tapi nasib dapat masuk dewan. Pukul 11 baru penaung datang haih! (nak mengumpat sikit : datin wife YBM tu memang selalu xmenepati masa dlm tentatif tulis majlis start pukul 9.00 pagi tengok dia lewat 2 jam ok!) Memang setiap kali majlis dia buat peel gitu mentang² dia VIP leh sesuka ati ekk? Tunggu PRU 13 kot² laki dia masih jadi YBM KKLW lagi huhuhu....

Ok tu je nak citer daaaa hahaha....


1 comment :

Jilah said...

oppsss... ngumpat ek... ahaks
saya pon dapat tupperware... i likeeeee :)