CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, November 26, 2014

KANDAS LAGI~EXAM KPSL N27 2014



Assalamualaikum....

Result exam dah kuar nampaknya KANDAS lagi dan lagi huwaaaaaaaa..... stress wooo... camne nak cakap ek rasa frust ok masa menjawab tu rasa ok sangat dah tapi bila result kuar ianya sangat la mengecewakan jiwa ragaku....

Berdoalah daku kot² sangkut la 1 paper lulus rupanya semua paper masih kandas adoiii sakitttt hati kitaaaaaaaaaa..... Sapalah pemeriksa jawapan ni straight bebenor ke xngam dengan abjad bermula N hahahaha.....

Tabik spring daku sama Rozilah pergi exam dengan keadaan mabuk baca buku pun last minute dia leh score paper Undang² tu... Ohh yea tahun lepas dia dah lulus 2 paper dan tahun ni lulus paper undang² makanya dia dah leh apply jawatan eo.... TAHNIAH²... 




Exam pun letih ok mikir tangan lenguh nulis jawapan tapi tulah dah tertulis belum rezekiku nak lulus... apa le susah bebenor kome exam ni huwaaaa.... Beria la buat latihan jawab soklan² terdahulu pun masih juga x membantu huwaaaaaaaaaaaaaa...............

Tahun depan daku surender sudah dan ada sebab² lain yang tak dapat dielakkan maka daku xmau repeat paper semua tu...capek sudah.... tunggulah keadaan mengizinkan daku rela hati akan mencuba lagi hehehe....

Dah² sok nak pi holiday nak naek Cameron Highlands nak bergumbira bersama somi dan anak² rehatkan diri ek.... ++ leh la dikatakan babymoon la sekali cuti sok ni ek ehhhhhhhhh......


   

1 comment :

Jilah said...

uiks... patot la tersedak... namaku disebut2 rupanya... ahaks... alhamdulillah... rezeki anak kot...

takpe kak ti leh cuba lagi... yg penting kita kena hepi... :D