CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Tuesday, June 16, 2015

Check up 40 minggu + 8 hari lagi

Assalamualaikum....

Hai semua.... harini teman pi check up 40 minggu... nampak gayanya baby masih seronok bermain-main dalam rahim ibu dia ni... xde tanda² pun nak kuar huhuhu.... bukan main lasaknya dalam perut ni haa sepak terajang ibu ek...




Harini kandaku xikut pun pi check up sebab pergi sekali dengan lela dari ofis pukul 11 pagi gitu... dia doq Presint 5 kena pindah juga check up kat Klinik Kesihatan Presint 18 sebelum ni dia check up kat Klinik Kesihatan Presint 9... Lepas dapat tarikh beliau balik ofis semula adlina pulak datang check up jadinya tumpang adlina jelah balik ofis... Adlina pun sama kes macam lela doq Presint 5...

Daku dapat jumpa misi dalam pukul 1 gitu misi refer doktor untuk scan sebab dah due harini kan... tu yang kena mai semula pukul 2 untuk scan... daku balik ofis semula dengan adlina sebab kak gee dan en man belanja makan KFC jadinya gigih la kami balik ofis makan solat zohor sesiap pastu pukul 2 pi semula klinik...

Pukul 2.30 petang gitu sampai klinik tunggu turn nak jumpa doktor dalam pukul 3.10 petang baru no. naik... scan doktor cakap baby besar ni dah 3.3 kg gullpsss tapi air ketuban ok xde masalah...

Doktor kasi masa tambahan (hahaha macam main bola pulak ada masa tambahan) 8 hari lagi kalau x juga bersalin 24/6/2015 silalah serah diri ke hospital yea....

 berat baby dah 3.3 kg
8 hari lagi 

Tapi dah hujung² ni barulah result hb ok pehhh lega rasa hati... kalau x jenuh la makan itu ini idak juga mau naiknya...

HB dah normal yeayy!

Ni kali terakhir check up mengandung pasni terus refer hospital je kalau ada tanda² nak bersalin... akan datang semula untuk check up baby pulak lepas ni... Doakan saya yea kawan² semoga dipermudahkan... harap² idak le sampai 24/6 baru nak bersalinnya lama sangat tu.. letih pun iye dah ni...

  

1 comment :

εïзmummyHazaεïз said...

semoga dipermudahkan dlm semua urusan yatie...