CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Thursday, August 18, 2016

Jemputan Pemilihan Unit PR1MA @ TAPAH

Assalamualaikum...


Hai semua! Lama xmerepek kat blog ni.. ada ke yang masih membaca?.. cerita raya masih dalam draf xde mood nak cerita hehehe.. nanti²lah kalau ada mood kita share ek..

Al-kisah 16hb Ogos 2016 (Selasa) lepas pepagi hari mai opis buka email terpandang la email Pr1ma @ Tapah ni.. sayu lak rasa dah la jemputan masa ujung² nyawa ni kewangannya huhuhu.. kalau lepas gaji tu sedap la nak balik kampung..

Terus la wassup kandaku boleh ke balik kampung? daku xde gaji ni? beliau kata balik je semua dia payung.. syukur al-hamdulillah.. kandaku soh ambik cuti jumaat balik kampung awal leh survey lokasi dewan tu sekali katanya... S.Y.M.P boss!!

Apa perasaan daku terpilih rumah Pr1ma ni? sebenarnya daku xmeletakkan apa² harapan takut kecewa di kemudiaan hari.. kenapa?? kalau ikutkan xlayak pun dapat Pr1ma ni hanya rezeki je no. naik masa undiaan haritu.. harga rumah Pr1ma kan giler² punya harga dengan gaji secoetku itu entah lepas ke idak.. hanya untuk menyedapkan hati daku pergi jelah sabtu ni.. nak merasa macam mana keadaan realitinya masa pemilihan unit tu..

Kalau baca feedback kat fb PR1MA HOMES memang versi -ve je manjang... ada yang datang jejauh bila tiba hari kejadian rumah yang kita pilih dah habissss.. yang tinggal semua yang mahal².. daku pun mohon harga bawah 200k entah ada lagi ke x di hari kejadian.. semua bergantung nasib.. 

Daku berangan nak guna Gov Loan.. sebab kelayakan boleh cecah 260k.. kalau try apply bank comfirm xlepas sebab gaji secoet.. abeku pulak kerja sendiri xde slip gaji dan namanya blacklist (kes abangnya guna nama untuk beli kereta xclear sampai sekarang...)





Tengok le regenya.. pitamm kome!



Pelan lantai ada perubahan sikit sebelum ni 900kps



Rasa menyesal x sudah bila masa semua orang isi borang PPA1M Putrajaya dulu daku xambik kisah dan xmau mencuba nasib isi sama.. bila ramai kengkawan dapat dan projek tu naik megah dah nak siap baru rasa ralat sangat²...

Try isi online PPA1M tapi xde dah lokasi Putrajaya.. ohh so saddd! daku isi dan try mohon lokasi negeri Melaka.. nak adil kan PR1MA mohon negeri Perak, yang PPA1M cuba mohon negeri che abe pulak... MyHOME KPKT pun daku dah isi juga.. tengok lah kot² rezeki kami nak ada rumah impian.. (rumah impian di kala pencen nak duduk rumah atas tanah kot leh bercucuk tanam.. ehh...)

Esok daku akan balik Tapah.. dan lusa belum tahu nasibku berjaya atau tidak.............. doakanlah impianku termakbul.. amin


  

1 comment :

ravi varma said...

Good blog! You have described in a nice way.
Thanks for sharing this information.
birthday theme