CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, January 20, 2010

Iklan Macam2 Ada....

 Haiii.....ade iklan lagi jom layannnzz.... 

:: First Aid Kit ::
Harga : RM5 seunit

 tinggal warna putih & hitam sahaja k 

 ::Tabung Mini Coca Cola ::
Harga : RM50

untuk makluman tabung mini coca cola xde stok lg abisss dahhh....
  
 :: Food Container (Hot & Cool) ::
 
Harga :RM30

~ ni kalu nak bawak makanan gi berkelah ke ade port luck kt opis sesuai sangat kan..

:: Radio@Cube :: 
Harga :RM15

~ radio ni pon comei jugak kan tapi pakai bateri k...jgn lak korang nk cucuh kat plug letrik xde karan k...

:: Bag Comel (Benetton) ::
Kelabu
Hijau
Merah
Biru
Harga :RM20

:: Swiss Business Case :: 
Harga :RM20

:: Album Gambar Saiz 4R ::
Harga :RM5

~ Album gambar berkulit keras setiap unit ada 2 album di dalamnya...

:: Set Pemotong Kuku ::
Harga :RM10

Untuk makluman set pemotong kuku HP pun xde stok lg abisss dahhh....

P/S : Oleh kerana ini barang2 encik abang aku maka rundingan harga, pakej delivery dll korang leh terus sms/call k...(saipul nizam : 012-6844427 @ yati : 012-2143215)  Sila2 kalu berminat k....

2 comments :

ena said...

uit dik!! aku nak fud container tuh... besor tak weh? kalo kecit kang tak cukup lak nasik aku tapau ekeke...

Yatie Ahmad said...

mesti cukup punyer....