CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Tuesday, April 12, 2011

Doa buatmu FARISH AKMAL

Salam semua,

Hari ni 12 April 2011 (Selasa) Farish Akmal ada appointment dengan doktor pakar mata di Hospital Putrajaya. Akhirnya keputusan telah keluar... Ye seperti yang telah kami jangkakan mata Farish Akmal akan di operate. Nak tahu sebab apa KLIK SINI.

Td doktor cakap Hospital Putrajaya tak buat operate mata jadi kes Farish akan diserahkan sama ada Hospital Selayang @ Hospital Kuala Lumpur (kita sendiri boleh pilih). Esok Hospital Putrajaya akan keluarkan surat rujukan dan selepas dapatkan tarikh untuk pembedahan mata daripada Hospital Selayang @ Hospital Kuala Lumpur kene pulak gi Klinik private (pakar mata) untuk dapatkan nasihat pakar mata.

Entah le aku kurang faham kenapa Hospital kerajaan kene refer klinik private untuk dapatkan nasihat/rujukan pakar, kata asben dengan rujukan tersebut lagi cepat operate mata akan di jalankan xde karenah birokrasi ting dong sana sini nak tunggu tarikh untuk operate tersebut. Iye ke?

Jangkaan dalam bulan Jun, semoga selepas operate xde implikasi dan Farish pulih sedia kala...Amin...





Sebenarnya kondisi mata Farish lagi teruk ok, mata hitam tinggal sikit je...Herrmmm...


p/s : Jam 4.00 petang : doktor yang merawat Farish pagi tadi call asben soh amik surat rujukan dan Hospital Kuala Lumpur destinasi Farish akan menjalani operate Jun nanti insya'Allah.

10 comments :

εïз mummyHaza εïз said...

xpe yatie... kena kuat semangat.. Jujur kite x perasan pun.. Pergila mane yang doktor kata elok.. Dia suruh rujuk tu sebab nak dptkan opinion lain kan... Caiyokk22...

Jilah said...

semoga semuanya berjalan lancar... amin...

BUNGA said...

salam ziarah..
semoga dipermudahkan segala urusan.. kuatkan semangat yer.. mudahan2 farish pulih lepas ni. InsyaAllah.. Amin :)

SuTeRa said...

insyaallah, everything will be ok kak tie...sy doakan semua berjalan lancar....yg penting alwayz thing positive ok...hehehe....sabar dengan dugaan allah ni yer...

nad said...

ha kan..takkan gomen xde pakar mata kot? ataupun, the pay is low, all pakar mata lari private and bukak klinik sendiri kot..

ape2 pun yatie, ko kene tabah tau! kitorang doakan yg terbaik for the little boy :)

Lin Chalo said...

salam kenal dari KIM..

Saya doakan semoga dipermudahkan segalanya.. Semoga yatie tabah ye.. :)

Yatie Ahmad said...

terima kasih semua, terharu baca komen korang...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam..semoga semua nyer akan berjalan lancar...insyaallah...saya follow awak.

fadlisabri said...

comelnye adik Farish Akmal~

Visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

izarx78g3 said...

Mcmana sis keadaan adik farish skrg?