CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, September 26, 2012

Semalam kan................. (butik kasih ibu & Mr kabab)

Haiii.........

Semalam kan kami 4 veranak gi shopping barang si Farisya, xde beli mende pun beli pampers, bekas plastik susu, puting susu, cooler bag untuk bekal susu kat rumah pengasuh (dah bocor) dan baju 4 pasang. Gi pun lepas maghrib gi malam sejuk sikit hehehe.................

 Kasih Ibu Bandar Baru Bangi
 cooler bag baru yeayy!
 puting mam, bekas susu, berus botol
 gaun pink
 ijou bear
 pink miow
purple

Pas shopping asben ajak makan nasi arab, wahhhhhhhh...... Gi makan kat Mr Kabab & Biryani Presint 15


 
3 lot kedai depa mik besarrrr luar dalam leh makan
 kanda punya...
 ni menu kite makan share ngan Farisya, ayamnya besar² ok!
 ni makanan Farish, Farisya tolong makan kentang goreng 
(lupa nama menu hahaha...)
order air 100 +, manggo lassi & watermelon juice
 teruja tengok meja siap ukiran tempah khas + suasana tempat makan pun cantik
Tq belanja kami anak beranak :) semoga bertambah murah rezeki ekkk
anak terunaku ini kat kedai makan main² sampai rumah cakap lapar alahaiiiiiiiiii.......
 si ayah sua camera anak dara senyum hahaha............
 guna camera depan blur x cantik :(


nk tau harga? baca sini aku pemalas nk snap gambo menu & harga huhuhu


2 comments :

εïз mummyHaza εïз said...

Wahhh rajin cik yatie berjalan2... kite nak jln kena cukupkan korum, klu idak pening nak bawak 4 anak.. huhuhu

Sumijelly said...

eh..eh..ada link sumi di sini...hik3...

sedap kan mr kabab & biryani nasi nya./..... kenyang sungguh...

Sumijelly.com