CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Tuesday, April 13, 2010

Farish & Abica@Batrisya

Adakah ini petanda atau keinginanmu anakku...
Keterujaan bermain-main dan menjaga kebajikan
Berhati-hati dalam tiap tindakan
Agar abica tidak dikasari olehmu...

Adakah ini petanda atau kesediaanmu anakku...
Untuk punyai adik seperti abica jua
Masih terkenang-kenang bila berjauhan....
Errrmmmmm (",) (,")

Adakah keinginanmu dan kesediaanmu sama seperti ibu?
Atau mungkin ibu punya banyak helahnya hahaha...

Adakah ayah turut merasa apa yang kau rasa?
Atau mungkin ibu sengaja mengambil ringan semua itu...hehehe...

Mengapa ibumu tak terbuka hati?
Ahh...apa mungkin ibu merasa takut??
Apa mungkin ibu masih tak bersedia??

Ahhh...farish kini berusia 3 tahun 5 bulan...
Usia ibu pula 29 tahun...
Ayahmu kini berusia 30 tahun...
Tapi kamu masih sendiri anakku.....
Tiada teman bermain-main di rumah...

Maafkan ibu ya sayang...
Tahun depan kita cuba ya...
hehehe....


10 comments :

rozilah said...

huhuhuu... aku tahu keinginanmu membuatkan jiwamu kacau... aku paham keinginanmu menyesakkan jiwa ragamu... apa kata cuba tahun ni jer?... takyah tunggu tahun depan...

Yatie Ahmad said...

adindaku glah, xboleh la tahun ini cita2 nak slim xtercapai lagik hehehe...

stokinbusuk said...

kak... apa kata esok aku belikan pregnant test... takpelah kak kau pi lah amik cuti untuk membuka kilang memproses adik Faris... sian Faris tak ada kawan nak tengok Ultraman and kawan sembunyi bawah meja... cayok kak ti...cayok...cayok...

Yatie Ahmad said...

ella weii...yolah 2, kilang tutup lagi tahun depan baru beroperasi semula..hehehe

stokinbusuk said...

tak pe kak.... aku and jiranmu akak memberi sokongan padu dan jitu... maklum pada kami bila mahu cuti bukak kilang... nak kak glah boleh tanggung kerja kau kak... dan aku tanggung gumbira..huhuhuhu

Yatie Ahmad said...

terima kasih ye jiran tetangga...korang berdua pun dah bleh bukak kilang dah 2...cepatttt sikittt!!!

rozilah said...

tanggung kerja?... mak tiri?... adeih...
nak bukak kilang kena gilir2 ar kak ti... klu semua bukak kilang... jeng jeng jeng... opis kita pon tutup... wakakaka..

Yatie Ahmad said...

opis tutup mengamuk mak tiri weii...sila wat cabutan no. giliran ye adik2...

ena said...

wakakakaka lawak la korang!!!

Yatie Ahmad said...

minggu ni semua org jiwa kacau 2 pasai mengarut jek hahaha...