CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, January 9, 2013

Jeng³........ [Period lewat 65 Hari???]


Haaaaaaaaayoookkkkkkkkkkk xxxttttaaaauuuuuuu........... 





Ni nak mengadu damba ni.... Peri0d teman udah lewat seminggu sob...sob...sob.... Last peri0d 20 November 2012 sampai ke harini ni lom ada tanda² bendera Jepun nak berkibar tapi ada la sebijik jerawat besor bawah bibir kiri ni sebagai tanda memang minggu ni waktu untuk peri0d....

Kalu ikutkan memang kiraan peri0d teman ni agak ting tong sikit, ikut dan je + sesuka hati je nak datang ke x....



Oleh kerana rasa cuak melampaui batasan kikiki teman gi la beli pregnancy test strip cap Guardian tapi si ayah lak yang x sabar² soh ngak teman test pas balik daripada Warta kira² jam 9 malam gitu dan resultnya adalahhh..........................



*


*


*


*



*


*


*


*



*


*
 
*


 * 
  NEGATIVE
Mengapa Saya Tidak datang haids Rasa Hamil tetapi ujian UPT Negative?


 Haaaa negative + peri0d masih x muncul tiba acanerr tu??? Tapi aku rasa pelik sebab berat naik mendadak sekarang ni pakai korset bila cuti x pakai la kan malas aiikkk 2,3 hari x pakai dah rasa mcm mmula² pakai korset rasa x selesa, sendat, ketat haaaaaaa sudahhhhhhh!


Ehhhhh² jangan terpedaya ye entah² teman banyak makan kot cuti weekend tadi, tenyeh juga la felinna inchlose kat perut macam biasa ehh perut ni idaknyer mau kempis² korset pakai inchlose pakai tapi idak juga leper ye hehehe....(ada hati nak kempis tapi makan semua balun ajeeyerrrr)

 
Maka apakah status teman ni ye? Ke masalah hormon menimpa? sabar jelah......

 

ni kalu betoi la teman pregnant tapi tidak rasanya....




 
P/S : setelah 65 hari penuh tanda tanya dan 2 x ujian UPT GAGAL maka semalam 24hb 1 2013 (ahad) PERIOD datang kikiki misi menjadikan Farisya kakak gagal huhuhu....... sekian.


2 comments :

Siti said...

sy berdebar kakti...hahahah

Yatie Ahmad said...

daku jugak.... minggu depan cuba UPT balik kalu ada maka rezekilah tu kalu tidak cuba lagi chaiyok³!!!

ehhh lom sedia tapi risau umur makin meningkat acanerrr? hehehe