CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Friday, March 5, 2010

Bengang toi...!!!


Aku bengang pepagi buta ni....arrgghhhhh!!!
Nak follow up itu ini, mesyuarat itu, maklum balas ini...
Si pemberi arahan cakap macam keretapi ERL,
Si tukang check tatabahasa berpuluh kali nak edit....
Print, edit, print, edit...ayoyo brape lama nak menghadap kerja 2 je...bis yang lain sape nak wat? aku jugak!!!

Ilang terus mood aku weiii...ko takat letak kertas kuning atas maklum balas tapi xcakap kat aku soh call orang 2...aku jugak kene call ke nak dapatkan maklum balas? kertas 2 entah ke mana pegi, tiap kali edit xkan aku nak simpan buat semak meja je....aku kene carik semula lak no. 2 kemudian sila call dapatkan maklum balas ye...aduyaiii....

Aku bukan berkira pasai kerja tapi aku sendiri confius aku ni unit mana dan sape PSU aku....menci3x!!! tak kira la aku manyak keje ke x nak soh aku jugak wat...alahaiii....

5 comments :

Siti Fazilah said...

kesian kak ti diperlakukan begitu oleh manusia yg bongkak dgn status yg tak seberapa tersebut..

next time kalu dia suruh lg jgn buat..create la alasan berbaur amarah skit..pandai2lah dia cr sy disini..

stokinbusuk said...

sabor kak.... orang tak cukup mumais memang macam tu... cakap macam keretapi nak accident... sabor jelah ye kak yong... kau tengok je muka aku kak.. grenti sejuk huhuhuhu

Yatie Ahmad said...

huhuhu...takpe amarahku kejap jek...

rozilah said...

sabo...sabo... bila hang takder mesti die menggelabah punya... hang cuti panjang nanti baru die tau langit tinggi ke rendah... tapi nanti diriku lak jadi mangsa... sabo... sabo...

Yatie Ahmad said...

hahaha....alahai cian kat ko rozilah weeii...moh gi pindah lokasi la...huhuhu!!!