CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Monday, March 8, 2010

Hepi Birthday 2 ME....!!!!

Kepada : Fazilah, Zalila & Nadia Hakimah....

Terima kasih ye, korang bagi kak ti sampai 3 ketul cake secret recipe....terharu sangat2....!!!
::: Sempat lagik wat card ala2...tomei bangat...!!! :::
::: Haa...penuh meja akak tau.... :::

x lupa pada kengkawan yang lain...yang wish birthday, ucapkan selamat, doakan yang baik2 terima kasih banyak2!!! Luv u all...!!!

===================================================

Kepada : Suamiku tercinta dan anakandaku Farish Akmal

Terima kasih kerna menjamu ibu makan TFC, ada cake juga lagi...tapi farish la yang teruja nak tiup lilin....huhuhu!!!

::: Alahai....terharu2 la rasanya.... :::
::: Farish teruja nak makan....:::
::: yeyeye....kasi potooonnggg :::
::: TFC...emmm so yummyy...!!! :::

======================================
Kepada : Puan Yang Zarma

Terima kasih la sebab ingat birthday yati + bagi adiah sebijik bantal gebuuu...huhuhu...terharunyer!!!

::: Sweet sangat kan... :::
::: Uisshhh..gebuu bangat bantal ni... :::
::: Warna kegemaranku...hehehe...!!! :::

======================================

Kepada : Puan Yusliza Kashmir

Terima kasih jua pada kak yus kacik yati Brooch yang kiut miut ni...sengih manjang la aku.... hehe........
:::chantek x? ::: 


5 comments :

Siti Fazilah said...

kami dah tau asben k.ti nak kasi kek besaq punya! tu pasai kami pakat2 bli kek kecik punya!hehehehe..

Yatie Ahmad said...

hehehe...

stokinbusuk said...

bagi kek besar ada makna tu kak.... heheheheheheee

nadia hakimah said...

haahaha....kakak2ku kalo sembang...aku pun xpaham....

Yatie Ahmad said...

yolah 2 nanat wei...apo yg ko fhm dan apa yg ko x fhm??? kuikuikui!!!