CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

My Followers

Wednesday, January 22, 2014

Kerja Kosong *KONTRAK~Pekerja Sambilan Harian (PSH) @ TW, KKLW

Assalamualaikum....


Satni baru dapat email daripada EO, maka dengan ini daku mau jaja ini email kepada sesiapa yang ingin mencuba nasib bolehlah hantar resume dan sesi temuduga akan diadakan pada awal Februari nanti.
  


Sangat kritikal kan isk..isk..isk.... Tapi hanya 3 jawatan PSH ni je kami nak.... Berminat? Dimaklumkan iklan ni hanya untuk LELAKI sahaja sebab banyak kerja luar gitu....


Boleh email Puan Rohana binti Ibrahim
hana@rurallink.gov.my

2 comments :

muhammad afandi said...

Assalamualaikum,Puan saya nak tanya ada jawatan PSH yang terbaru tak di KKLW?.kalau Pn ada tahu Jabatan/kementerian yang perlukan PSH boleh tak update dekat blog ni.

Yatie Ahmad said...

Wasalam...

untuk makluman jawatan kosong yang saya tulis dalam blog ini sudah di isi perjawatannya...

iklan ini selalunya hanya dalaman sahaja sebab status perjawatan pun kontrak dan PSH tu cuma 6 bulan sahaja...

kekosongan tu saya cuma tahu berkaitan bahagian saya sahaja, cubalah call tanya dan email/faks resume kepada bahagian Pengurusan Sumber Manusia mana² kementerian ye...